Tuinen voor particulieren

Vesseur Tuinen verzorgt onder andere het tuinontwerp, -aanleg, –onderhoud en -renovatie voor particulieren.
Tuinen ontworpen en aangelegd door Vesseur Tuinen zijn niet alleen prachtig en sfeervol, maar passen als een handschoen bij de opdrachtgever en zijn of haar tuinbeleving. Na de aanleg voelt u zich daardoor meteen thuis in uw eigen tuin.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een offerte.

Kleine tuinen

Ook kleine tuinen zijn en blijven een boeiende uitdaging voor Vesseur Tuinen. Met een doordacht lijnenspel en de juiste toepassing van materialen ontstaat op subtiele wijze een gevoel van ruimte. Vesseur Tuinen laat een kleine tuin groot lijken.

Grote tuinen

Het aanleggen en inrichten is Vesseur Tuinen op het lijf geschreven. Vesseur Tuinen zorgt ervoor dat grote tuinen ook een gevoel van intimiteit krijgen. Waar u ook zit in de tuin, het ultieme tuingevoel mag niet ontbreken. Een Vesseur Tuin nodigt u uit om deze op bijzondere wijze te gaan ontdekken. Vanaf iedere plek in de tuin ervaart u weer een andere sfeer.

Cradle to Cradle tuinen

Vesseur Tuinen werkt ook graag op een duurzame manier en ondersteunt de 'Cradle to Cradle' filosofie. Een belangrijk item hiervan is het verantwoord gebruik van pure materialen. Hierbij valt te denken aan Europees hardhout, natuurlijke vezels, het gebruik van bioplastics en de aanschaf van biologisch geteeld plantmateriaal. Daarnaast is het uitgangspunt van een 'Cradle to Cradle' tuin een vitaal bodemleven met een goede structuur. Een goed begin is het halve werk.
Opwaardering voortuin Loon op Zand