Vesseur Tuinen voor bedrijven

Vesseur Tuinen werkt niet alleen aan particuliere tuinen. Ook veel bedrijven, instellingen en Verengingen van Eigenaren kiezen voor Vesseur Tuinen voor het ontwerp, de aanleg en /of het onderhoud van de tuin.

Bedrijven beseffen steeds vaker dat een goede presentatie bijdraagt aan een aangename werksfeer. Tevens zorgt een mooie tuin ervoor dat bezoekers het pand met een prettig gevoel binnenkomen en weer verlaten.

Neem eens vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Inrichting bedrijfstuinen

Bij de inrichting van een terrein waar veel bezoekers komen of waar veel mensen werkzaam zijn, wordt gestreefd naar een juiste balans tussen groen en bestrating. Hoeveel ruimte moet beschikbaar zijn voor parkeerplaatsen en op welke manier kan de route naar de entree van het gebouw het mooist met groen worden ingepakt? Waar kan het beste verlichting komen? Hoe kan groen een rol spelen bij inbraakpreventie? Een ander belangrijk item is vaak hoe het onderhoud van het groen in een bedrijfstuin zo beperkt mogelijk kan blijven. Vesseur Tuinen houdt rekening met al deze zaken.

Cradle to Cradle

Vesseur Tuinen werkt ook graag op een duurzame manier en ondersteunt de 'Cradle to Cradle' filosofie. Een belangrijk item hiervan is het verantwoord gebruik van pure materialen. Hierbij valt te denken aan Europees hardhout, natuurlijke vezels, het gebruik van bioplastics en de aanschaf van biologisch geteeld plantmateriaal. Daarnaast is het uitgangspunt van een 'Cradle to Cradle' bedrijfstuin een vitaal bodemleven met een goede structuur. 

Onderhoud bedrijfstuinen

Een prachtig onderhouden bedrijfstuin draagt bij aan de uitstraling van uw bedrijf en is een ‘visitekaartje’ naar uw omgeving en bezoekers. Naast een schitterende tuin wilt u dat uw complete bedrijfsterrein er perfect bijligt, ook dít kunt u aan onze hoveniers overlaten. Onze mensen kijken naar het totaalplaatje en zorgen dat u tevreden bent.

Onderhoudsplan

Op basis van de huidige beplanting krijgt u, al naar gelang uw wensen, advies over hoe uw bedrijfstuin er nog aantrekkelijker uit kan zien of hoe deze meer onderhoudsvriendelijk gemaakt kan worden. Maar bovenal zorgen wij er voor dat uw tuin steeds de uitstraling heeft die u wenst. 

We maken hiervoor een onderhoudsplan waarin alle werkzaamheden zijn opgenomen en ook de evaluatiemomenten met u of uw facility manager. Ook wanneer u een bijzonder evenement organiseert nemen wij dit op in de kalender. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat uw tuin en terrein er dan op zijn mooist bijligt!

Door efficiënt met onze tijd om te gaan kunnen wij dit ook nog voor een interessante prijs aanbieden. Neem contact op voor een goed advies en een vrijblijvende offerte.