Aanleg & renovatie

U bent van plan uw tuin te renoveren of volledig aan te laten leggen. Voor het realiseren van uw droomtuin biedt Vesseur Tuinen u tal van mogelijkheden. Wij kunnen voor de volledige aanleg zorgen, maar er bestaat ook de mogelijkheid dat u zelf een aantal werkzaamheden in eigen beheer uitvoert, eventueel onder begeleiding van ons. Dat kan aan de hand van een door ons ontworpen tuinplan, maar dat kan ook op basis van uw eigen schets. In de begroting kunt u samen met ons bepalen wie wat zal gaan uitvoeren.

Uiteraard verzorgen we ook de renovatie op specifieke plaatsen in uw tuin, met behoud van karakter. Hierbij behouden we dan de beeldbepalende beplanting, bomen of elementen. Ook maken we gebruik van aanwezige materialen, eventueel in combinatie met nieuwe.

Het aanleggen van uw tuin kan beginnen

Onze vakhoveniers zorgen ervoor dat alle werkzaamheden uiterst professioneel worden uitgevoerd. U heeft slechts één aanspreekpunt die alles voor u regelt. Diegene spreekt elke dag met u de voortgang door. Zo maken wij er een ultieme ervaring van. Van het regelen van materialen, de inhuur van collega’s tot het moment dat uw droomtuin wordt opgeleverd: hij houdt regie in eigen hand. Handig!
 
De uiteindelijke oplevering doe ik samen met u. We bekijken de hele tuin en inventariseren de werkzaamheden die nog uitgevoerd moeten worden. Binnen een week na oplevering worden de laatste dingen uitgevoerd. Afspraak is afspraak.

Projecten tuinaanleg

Bekijk enkele door ons aangelegde tuinen.